Yeni sezon transfer çalışmaları neticesinde öncelikli olarak iç transfere yönelen ve geçen sezon final oynayan takımın iskeletini koruyan Gülyalı Turnasuyuspor’un çiçeği burnunda yönetimi ve teknik heyetinden dış transfer hamleleri ise sürüyor. Gülyalı Turnasuyuspor, 1998 doğumlu kaleci Doğukan Güler’i kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de yer alan Ordu ekibi Ordu Gücü Futbol Kulübü’ne transfer olan ve BAL’da 5 karşılaşmada forma giyen 25 yaşındaki kaleci, yeni sezonda ise Özel Ordu Umut Hastahanesi Ordu 1.Amatör Lig’de hedefi şampiyonluk olan Gülyalı Turnasuyuspor’un kalesini koruyacak.

Orduspor altyapısında futbola başlayan ve altyaş kategorilerinde birçok maça çıkan Doğukan Güler, 2016-2017 sezonunda sürpriz bir şekilde KKTC Ligi ekiplerinden GAÜ Çetinkaya TSK ile anlaşmıştı. İlk sezonunda U21 takımı ile 13 maça çıkan Güler, bir sonraki sezon ise maç sayısını 14’e çıkarmıştı. İki sezon sonra Ordu Futbolu’na geri dönen 1998 doğumlu kaleci Fatsa Yaşamspor’un arından son olarak Ordu Gücü Futbol Kulübü’nde forma giydi.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi