Yenidoğan Destek Paketi hediye ettikleri bilgisini paylaşan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Aile ziyaretlerimizle Hoş Geldin Hemşehrim beratlarını kardeşlerime bizzat takdim ettim. Gülyalı’da ailelerimizin de kardeşlerimizin de yüzleri gülüyor. Mama ve bez destekleriyle birlikte bugüne kadar yalnızca bu proje kapsamında ayırdığımız kaynağın tutarı 100 bin TL’ye dayandı. Yeni bir evlât dünyaya getirmenin maddi yükünü hafifleten projemiz, yerel yönetimlerde ortaya koyduğumuz uygulamalarla Gülyalı’da ikâmet etme ayrıcalığını hisseden her ilgili ailemiz için devam ediyor” dedi.

Kapsamlı ve kaliteli bir içeriğe sahip Yenidoğan Destek Paketinde şu ürünler yer alıyor. Organik bebek bezi, cam biberon seti, kulak kurulama çubuğu, ıslak mendil, manikür seti, ateşölçer, emzik, pişik önleyici krem, bebek yağı, bebek şampuanı, göğüs pompası, göğüs pedi, bebek battaniyesi, ağız bezi, zıbın ve hastane çıkışı kıyafetleri. Bütün bu ürünlerin içerisine yerleştirilebileceği anne bebek bakım çantası da hediye ediliyor.

Yenidoğan destek paketine nasıl başvurulur?

Uygulamayla ilgili başvurular devam ediyor. Yenidoğan Destek Paketi’nden yalnızca Gülyalı’da ikâmet eden vatandaşlarımız yararlanabiliyor. Gülyalı Belediyesi’ne teslim edilmesi gereken evraklar arasında doğum belgesi ve ikâmetgâh belgesi yer alıyor. Doğum öncesinde hamilelik sürecini gösterir bir belgeyle de paket teslimi gerçekleştirilebiliyor. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi