Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği 2.Lig'den bir alt lige düşen ve TFF 3.Lig'de ilk maçını kendi sahasında oynayan Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş., Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ile karşılaştı. İki ekip arasındaki karşılaşma sonunda gol çıkmadı ve takımlar birer puanla sahadan ayrıldı.

Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş.'de Teknik Direktör Halim Karaköse özellikle takımın hücum hattında geçen sezon 52 Orduspor Futbol Kulübü forması giyen oyunculardan kurulu isimleri kullandı. Yeni sezonda Gümüşhane'ye transfer olan Nebi Tiryakioğlu ve Mikail Albayrak maça ilk 11'de başladı. Kırmızı-Siyahlı ekipte ayrıca forvette forma giyen Murat Kara da 2020-2021 sezonunun ikinci yarısında 52 Orduspor Futbol Kulübü forması giymişti. Geçen sezon Ordu ekibinde forma giyen İzlem Anıl Balakkız ise oyuna 61.dakikada dahil oldu.

Ayrıca konuk ekipte forvette gol arayan isim de tanıdık bir yüz. 1.5 sezondur 52 Orduspor Futbol Kulübü forması giyen ve 22 gol atan Gökhan Erdöl, Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü formasını ilk kez giydi.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi