Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Fatsa'ya bağlı Kösebucağı ve Geyikçeli mahallelerinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.   Yılmaz’a Ak Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ak Parti 23. Dönem Milletvekili Ayhan Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı, daire başkanları ve meclis üyeleri eşlik etti.

Yılmaz ilk incelemeyi Kösebucağı mahallesinde gerçekleştirdi. Yılmaz burada Kösebucağı mahalle muhtarı Alaattin Ak ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi ve daha sonra yol çalışmasını inceledi.

 Başkan Yılmaz ve beraberindekiler buradan Geyikçeli ve Aslancami mahallelerinde sıcak asfalt yol çalışmaları incelemelerini devam ettirdiler. Geyikceli mahallesi Muhtarı İlhan Çelik ve Salihli mahallesi Muhtarı Atıf Katar Yılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Fatsa’da 50 kilometre sıcak asfalt

Yılmaz yol çalışmalarını inceledikten sonra yaptığı açıklamada hızlı bir şekilde programlarını sürdürdüklerini belirterek, “Sıcak asfalt projemizin mevsim şartları müsaade ettiği andan itibaren en yoğun ve hızlı çalışmaların ilk örneklerini Fatsa bölgesinde yaşıyoruz. Şu anda bulunduğumuz nokta itibariyle konuşursak Kumru’nun Çokdeğirmen mahallesinden başlayarak Fatsa Geyikçeli mahallesine kadar yaklaşık 7 mahalleyi doğrudan bağlantısı sayılan ve eski Fatsa sınırlarımız içerisindeki belediyemizin yeni ismi ile Geyikçeli mahallemizin yıllardır beklemiş olduğu sıcak asfalt yol çalışması bitme aşamasında. İnşallah biz bu yıl sadece Fatsa'da 50 kilometre sıcak asfalt yapacağız bir o kadarından fazlasını da stabilize asfalt dediğimiz asfalttan yapacağız hem müteahhit firma yapacak hem Büyükşehir Belediyesi olarak biz yapacağız. Hava şartları bizi bu sene 75 gün rötarlı olarak ileriye attı, hava muhalefeti olmamış olsaydı biz bu asfaltı burada nisan ayının sonlarına doğru dökmeyi planlıyorduk. Şimdi biz Allah izin verirse fındık mevsimi ile birlikte Temmuz ayının sonundan itibaren başlatmış olduğumuz sıcak asfalt çalışmasını Ağustos, Eylül, Ekim ve Kasım ayı da olmak kaydıyla Fatsa ilçemizdeki bütün grup yollarını ana halter yollarına sıcak asfalt yapacağız.

Muhtarın derdi bizim derdimiz

Başkan Yılmaz, "Muhtarlarımızın derdi ve sorunları mahallemizin derdi ve sorunu demektir. Biz muhtarlarımızla Ulaşım Dairemizle,OSKİ ile uyumlu bir şekilde çalışarak inşallah Büyükşehir Belediyemiz olarak yıllardır gecikmiş olan hizmetleri birer birer gerçekleştireceğiz. Bu süreç içerisinde hükümetimizden bize yoğun destek oldu ben hükümetimizi temsilen bugün yanımızda bulunan Ak Parti Ordu Milletvekilimiz Oktay Çanak bey'e de bu vesile teşekkür ediyorum.”dedi. Ordu YORUM

 

 

Editör: Haber Merkezi