Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Gürgentepe Mahalle Programına, Döşek Mahallesinde başladı.

Mahalle Başkanları, Muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Gündoğdu, gün içerisinde altı mahalleyi ziyaret etti.

Döşek Mahallesinde başladığı ziyaretlerine; Göller, Gültepe, Gülbelen, Yurtyeri ve Eskiköy Mahallelerinde devam eden Milletvekili Gündoğdu; vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, taleplerini not aldı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarında; “Gönül bağımızın, güçlü coşkusunu her an hissettiğimiz ziyaretimizde; misafirperverlikleriyle ve samimiyetleriyle bizlere eşlik eden değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

İlçe esnafına uğramadan geçmedi

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, uzun süredir gerçekleştirdiği mahalle programlarında; sadece mahalle sakinleriyle bir araya gelmekle kalmıyor, ilçe esnaflarını da muhakkak ziyaret ediyor.

Gittiği İlçenin esnafına uğramadan, çaylarını içip, sohbetlerini almadan dönmeyen Gündoğdu, Gürgentepe merkezde esnaflarla bir araya geldi. Emeğin, alın teriyle çalışmanın her şeyden değerli olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu, “Sabah gün aydınlanmadan açılan dükkanların besmelesi tebessüm; kazancı ise helal olurmuş. Bol bereketli helal kazançlarınız olsun.” Diyerek ilçe esnafına bereketli kazançlar diledi.

Milletvekili Metin Gündoğdu, deprem felaketi nedeniyle bir süre ara verdiği mahalle ziyaretlerinin yeniden başlamasıyla, “Girmediğimiz mahalle, elini sıkmadığımız hemşehrimiz, işyerine uğramadığımız esnafımız kalmayana kadar devam edeceğiz.” Diyerek, ilerleyen günlerde programlarının devam edeceğini belirtti. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi