Geçtiğimiz hafta İstanbul’da düzenlenen Ordu Günleri’nde Ünye rüzgarı esmiş, yoğun katılımın olduğu organizasyonla dolu dolu bir fuar gerçekleştirilmişti. Ordu Günleri’ne katılan Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan İstanbul’da yaşayan Ünyelilerle bir araya geldi.

Ünyeli İş İnsanları Hüseyin Altun ve Mustafa Altun’un işletmeciliğini yaptığı Seyithan restoranda gerçekleştirilen buluşmada Ünye’de yapılan çalışmalar anlatılırken, Ünye üzerine sohbet yapıldı.

 “Ordu Günleri’nde Hasret Giderdik”

Programın ev sahipliğini yapan Ünye Sanayici ve İşadamları (ÜNSİYAD) Derneği Başkanı Kemal Yankuncu yaptığı konuşmada “İstanbul’a geldiğimizde taşı toprağı altın dediler, altını bulamadık ama altın gibi dostluklar edindik. Bunun en büyük kazanç olduğuna inanıyorum. Her yıl düzenlenen Ordu Günleri vesilesiyle memleketimiz Ünye ile hasret giderdik. Ordu Günleri boyunca bizi en güzel şekilde temsil eden Belediye Başkanımıza ve ekibine, Kaymakamımıza ve İlçe Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Haber merkezi

Editör: Haber Merkezi