Tamamlanan beton yol çalışması ile Kayabaşı Mahallesi Soytarılı Sokak ve Değirmendere Sokak Yazıköy Dayısulu bağlantı yolunda ulaşım güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu. Etap etap devam eden beton yol seferberliği Kayabaşı ile birlikte 21 mahalleye ulaştı.

"Seferberlik ilan ettik"

Şehrin hem merkezinde hem de kırsalda çalışmalarda seferberlik ilan ettiklerini kaydeden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, "klasik Belediyecilik hizmetlerimizi kesintisiz bir mesai ile sürdürüyoruz. Birçok noktada çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ancak klasik belediyecilik hizmetlerinin yanında Gönül Belediyeciliğini kapsayan Sosyal Belediyecilik ve Yeni Nesil Belediyecilik anlayışı ile şehre ve insana dair hiçbir soruna da kayıtsız kalmıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren tasarruf ekonomisi ile oluşturduğumuz yatırım ekonomisini vatandaşımızın yüzünü güldürmek için 7/24 süren bir mesai ile hizmet seferberliğine dönüştürdük. İlk günkü heyecan ve aşkla çalışmaya, hayatın her alanında hemşehrilerimizin yüzlerini güldüren hizmetlerimiz ile onları buluşturmaya devam edeceğiz. Tamamlanan çalışmamız mahallemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun " şeklinde konuştu.

Muhtar Güzelhan’dan teşekkür

Mahallede yapılan çalışmalar için Başkan Aşkın Tören'e teşekkür eden Kayabaşı Mahalle Muhtarı Cengiz Güzelhan, "Altınordu Belediyemizin beton yol programı kapsamında mahallemiz de beton yola kavuştu. Çok şükür her mahalleye beton yol yapılıyor. Aşkın Başkanımızın 72 mahalle için başlattığı beton yol çalışmaları için çok çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi