Başkan Aşkın Tören’in kırsal mahalleler için başlattığı 50 kilometre beton yol programı hızlı bir şekilde ilerliyor. Bu çalışma sezonunda tamamlanması planlanan beton yol programında Hatipli ile 27’inci mahalleye ulaşıldı. Hatipli mahallesi Kıratlıoğlu 1 ve Kıratlıoğlu 2 sokaklar beton yol ile konforlu bir ulaşım ağına kavuştu. Tamamlanan beton yol çalışması en çok Kıratlıoğlu sokakta yaşayan ve 18 yıldır tekerlekli sandalyede hayatını sürdüren engelli Abdulkadir Akça’yı sevindirdi.

Yüzde 97 engelli olduğunu ve yol sebebiyle çok zorluklar çektiğini söyleyen 66 yaşındaki Abdulkadir Akça “beni büyük bir çileden kurtardı Aşkın başkanıma çok teşekkür ediyorum. Onu seviyorum, Allah ondan razı olsun” sözleriyle sevincini ifade etti.

Hem merkezde hem kırsalda yoğun bir hizmet sezonuna başladıklarını belirten Başkan Aşkın Tören, çalışmalarımızda önceliğimiz şehrimizin, hemşehrilerimizin yararı ve yarınlarıdır. Hizmetlerimizin sorunlara, beklentilere çözüm olması ve vatandaşlarımızdan takdir görmesi bizim çalışma azmimizi daha da artırıyor. Her yönüyle yaşanabilir, modern model ve marka şehir Altınordu için canla başla çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi