OrduYorum/Salih Tosun

Şenliğe Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Güvenyurt Mahallesi Muhtarı Tuncay Turan, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubey’in her mahallesi gibi Güvenyurt Mahallesine de en iyi şekilde hizmet edeceklerini söyledi.

BAŞKAN GÜVENYURT HALKI İLE BULUŞTU

Başkan İsa Türkcan, 30 Mart’ta yapılan seçimlerde kendisine ve partisine verilen desteklerden dolayı vatandaşlara teşekkür ederek şu açıklamayı yaptı; “30 Mart’tan önce verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Hep birlikte belediye meclis üyesi ve muhtar arkadaşlarımızla bu işleri başaracağız. Biz ne demiştik, seçim biter bitmez çalışmalara hızlı bir şekilde başlayacağız demiştik ve öyle yaptık. Bütün mahallemize eşit hizmet sağlayacağız. Biz 30 marttan sonra parti rozetini çıkarıp partimize bıraktık biz artı herkesin belediye başkanıyız biz hiç bir mahallemiz unutmayacağız hizmetleri eşit bir şekilde devam ettireceğiz.  Söz verdiğimiz gibi 7/24 hizmetiniz de olcağız belediye başkanı olarak sizlere her zaman kapımız açık olacak hiç bir vatandaşımız gelip de kapıdan geri dönmeyecek” dedi.

HİZMETİ ÖNCELİK SIRASINA GÖRE YAPACAĞIZ

Başkan İsa Türkcan, Ulubey’in ilk önceliğinin su, yol ve kanalizasyon olduğunu da hatırlatarak konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “İlçemizin, mahallelerimizin ilk önceliğimizin, yol, su ve kanalizasyon olduğunu biliyoruz. Yapacağımız çalışmaları öncelik sırasına göre yapacağız. Muhtarlarımız ile geçtiğimiz günlerde bir araya geldik istişareler yaptık. Şimdi onlarda mahallelerinin sorunlarını, taleplerini içeren bir dosya hazırlayıp tarafımıza sunacaklar ve çözüm yollarını hep birlikte arayacağız. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Grup yollarının tamamını iki yıl içerisinde asfalta kavuşturacağız. İlçemizin daha iyi hizmet alabilmesi için el birliği ile çalışacağız” dedi.

BAŞKANIMIZA SORUNLARIMIZI ANLATTIK


Güvenyurt Mahalle Muhtarı Tuncay Turan’da bir konuşma yaparak, bu yıl birincisini düzenledikleri şenliğin gelecek yıllar devam edeceğini söyledi. Belediye Başkanı ile birlikte istişareler yaparak çalışacaklarını, Güvenyurt Mahallesinin sorunlarını çözeceklerini söyleyen Muhtar  Tuncay Turan; “Başkanımız ile birlikte istişareler yaparak çalışacağız. Başkanımızın dediği gibi ilk önceliğimiz, yol ve su önceliğimiz bu sorunları ortadan kaldırmak olacak. Halkımızın desteğini arkamıza alarak her türlü çalışmayı hizmeti hayata geçireceğimize inanıyorum. Başkanımıza bu gün burada sorunlarımızı anlatma, vatandaşlarımızla görüşme fırsatı verdik. İnşallah önümüzdeki süreçte çok güzel işler yapacağız” dedi.
 
Muhtar Tuncay Turan, “Güvenyurt Mahallesi Şenlikleri”nin bu yıl birincisini gerçekleştirdiklerini ve önümüzdeki yıllar bunun devamını sağlayacaklarını katılımın daha yüksek olacağını sözlerine ekledi.
Editör: Haber Merkezi