Ordu Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ordululara dolu dolu bir hafta sonu yaşatmaya hazırlanıyor.

Psikiyatr uzmanı Erol Göka, ‘Umut ve Özlem’ konulu; Yazar Şermin Yaşar ise “Mutlu Aileler Mutlu Çocuklar” Konferansı ile Ordulularla buluşacak. Çocuklar için ise “Dipdip Bir Okyanus Macerası” film gösterimi yapılacak.

Çocuklara film gösterimi

Bir kaza sonucu evleri yıkılan ahtapot Dipdip ve arkadaşlarının kendilerine yeni bir ev bulmak için çıktıları macera dolu yolculuğu konu edinen “Dipdip Bir Okyanus Macerası” filmi, 29 Ocak 2022 Cumartesi saat 14.00’te Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda minik izleyicileri ile buluşacak.

Julio Soto Gurpide’un yönetmen koltuğunda oturduğu 2018 yılı animasyon türündeki Dipdip: Bir Okyanus Macerası’nın seslendirme kadrosunda Justin Felbinger (Deep), Stephen Hughes (Evo), Lindsey Alena (Alice), Dwight Schultz (Kraken), Elisabeth Gray (Maura) gibi isimler yer alıyor.

Umut ve özlem konulu konferans

Psikiyatr uzmanı Erol Göka, Umut ve Özlem konulu konferans kapsamında 29 Ocak Cumartesi günü saat 15.00’te Atatürk Kültür Merkezi’nde Ordulularla buluşacak. Psikiyatr uzmanı Erol Göka, umut ve özlem ekseninde insanın hayat yolculuğunda var olan en belirgin duygulara değinecek.

 “Mutlu Aileler Mutlu Çocuklar” konferansı

Oyuncu anne olarak da bilinen yazar Şermin Yaşar, “Mutlu Aileler Mutlu Çocuklar” konferansı kapsamında Ordulularla bir araya gelecek.

Yaşar, 30 Ocak Pazar günü saat 17.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konferansta ebeveyn ve çocuk ilişkisini irdeleyerek katılımcılara hitap edecek. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi