2021-2022 sezonunda 5.hafta karşılaşmasında 1926 Bulancakspor'u konuk eden Ordu Gücü Futbol Kulübü, 78.dakikaya kadar 2-0 önde götürdüğü maçta beraberliği zor kurtarmıştı. Son 12 dakikada yediği iki golle 3 puanı elinden kaçıran Ordu Gücü Futbol Kulübü'nde, karşılaşmanın hakemine ise tepkiler devam ediyor.

Maçın bitimiyle birlikte karşılaşmanın hakem üçlüsü Ömür Bozkurt, Salih Sayan ve Onur Can Bozkurt yoğun tepkiler gösteren Ordu Gücü Futbol Kulübü cephesinden tepkiler sosyal medyadan da devam ediyor. Ordu Gücü Futbol Kulübü'nün kaptanı Birkan Aydın yaptığı açıklamada: ''2-0 önde götürdüğümüz ve çok iyi mücadele eden takım arkadaşlarımı, kardeşlerimi tebrik ediyorum. Hakemin gereksiz verdiği penaltı ve yanlış kararlarla son 15 dakikayı katledip maçı beraberliğe taşıdığı için ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz. Baştan aşağı temizleneceksiniz.'' dedi.

Ordu Gücü Futbol Kulübü'nün tecrübeli futbolcusu Barkın Arslan ise haklarını helal etmediklerini belirterek: ''Profesyonel ligin bir altında mücadele veriyoruz. Emek veriyoruz, çabalıyoruz, pazar gününün gelmesini iple çekiyoruz. Emek hırsızlığı bu kadar kolaysa cidden bırakıp gidelim. Eziyet çekmenin bir anlamı yok. Artık kişiler değişmemeli, sistem değişmeli. Hakemlerin de hata yapacağını biliyoruz ama bu kadar kolay olmamalı. Ama unutayalım yarına kalır, yarına kalmaz.'' ifadelerini kullandı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi