6 Şubat’ta yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen deprem dolayısıyla Adıyaman’da Koordinatör Vali olarak görev yapan Vali Sonel, Ordu’ ya döndüğü günden itibaren programlarını aksatmadan çalışmalarını sürdürüyor.

Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayıran Vali Tuncay Sonel, 6 hafta aradan sonra eski Valilik binasında gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında vatandaşların sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Yoğun bir katılımın olduğu “Halk Günü” toplantısında vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak, hayırlı Ramazanlar temennisinde bulunan Vali Sonel, “Hepimizi yasa boğan depremler dolayısıyla bir süre sizlerden ayrı kaldık. 6 hafta sonra tekrar sizlerle bir araya geldik. Rabbim ülkemize, milletimize bir daha böyle elem keder göstermesin. Allah devletimize güç versin.” dedi.

“Halk Günü” toplantısında yöre insanımızla bir araya gelerek, iş, sağlık, ekonomik ve özel sorunlar başta olmak üzere kendisine iletilen talepleri çözüme kavuşturmak için çaba sarf eden Vali Sonel, “Halk Günü”ne gelen vatandaşların boş gönderilmeyeceğinin altını çizdi.

Vatandaşlara çay ve simit ikramında da bulunan Vali Sonel, alışveriş kartı, gıda paketi, maddi destek, sağlık yardımı, tedavi masrafları başta olmak üzere tüm yardımların yapıldığını söyleyerek, katkıda bulunan, desteklerini esirgemeyen hayırsever iş insanlarına da teşekkür etti.

Vali Sonel, “Halk Günü”ne aileleri ile birlikte gelen çocuklarla da özel olarak ilgilendi. Anne ve babasıyla birlikte “Halk Günü”ne gelen 15 günlük Poyraz Efe’ye de altın takarak, sağlıklı uzun ömürler diledi. Çocukların her birine çeşitli oyuncaklar verdi, onları sevindirdi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi