İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı aylık ilçe durum değerlendirme programını Mesudiye ilçesinde gerçekleştirdi. İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk’ün koordine ettiği toplantıya çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Şentürk, program sonrası yaptığı açıklamada; “Aylık ilçe Başkanları durum değerlendirme toplantımızı Mesudiye ilçe Başkanımız Hamit Genç ‘in organizasyonu doğrultusunda Mesudiye ilçemizde yaptık. Teşkilatlarımız olarak her zaman ülkemizin İYİ geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Bütün ilçelerimizde olduğu gibi Mesudiye İlçe Teşkilatımızda faal olarak bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor. Mesudiye ilçemizde de partimize gönül vermiş ve görev alarak hizmet yapan bütün arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Mesudiye ilçe programında esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek sohbet ettiklerini belirten Başkan Şentürk; “Vatandaşlarımızın hepsinin kaygısı aynı. Kaygı içinde bulunduğumuz ekonomik kriz halkımızı derinden etkilemiş. Halkımız sandığın bir an önce gelmesini istiyor. İçinde bulunduğumuz durumun çözümü belli. AKP gidiyor İYİ parti geliyor” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi