CHP Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız, dün düzenlene aday adayları tanıtım programındaki konuşmasında, "Ülkesini seven, geleceğe umutla bakmak isteyen bütün yurttaşlarıma sesleniyorum. 7 Haziran 2015 genel seçimleri ülkemiz için hayati bir önem taşımaktadır. 7 Haziran`da,  çocuklarımız için ve Türkiye'nin geleceği için hep beraber çalışarak, ülkemizi düştüğü karanlıktan aydınlığa taşımak zorundayız" dedi.

Kılıçdaroğlu'nu Başbakanlığa taşıyacağız

Yıldız CHP'de aday adayı olmanın bir onur ve gurur olduğunu vurguladığı konuşmasında "Haklıyla haksızın, sömürenle sömürülenin, ezenle ezilenin mücadelesinde bizim safımız bellidir. Biz haktan, özgürlükten, adaletten, barıştan yanayız; bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisi'ndeyiz. Hep birlikte bu mücadeleyi, 7 Haziran’da en üst noktaya taşıyacağız. CHP’yi iktidara, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Başbakanlığa taşıyacağız. CHP toplumun hiç bir kesimini ayırmadan, ötekileştirmeden AKP iktidarına karşı bir çatı altında toplayacak ve hedefe yürüyecektir" diye konuştu.  

Toplum için somut projeler ürettik

Yıldız bu seçimlerde farklı bir yöntem üzerinde çalıştıklarını belirterek, 2015 seçimlerine her zamankinden daha hazır bir halde gireceklerini söyledi. Yıldız, sözlerini, "Biz hükümeti eleştirmek yerine daha yapıcı ve kendi vaatlerini öne çıkaran bir politika izleyeceğiz. Benimde bizzat içinde yer aldığım partimizin çalışma grupları, gecesini gündüzüne katarak, konunun asıl muhataplarıyla ve paydaşlarıyla görüşüp, toplumun her kesiminden vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için somut projeler ürettik" diye tamamladı. Ordu Yorum

Editör: Haber Merkezi