Öğrencilere hayallerinin peşinden koşmalarını, kazandıkları mesleği layıkıyla yapmalarını, birden fazla yabancı dil öğrenmelerini, örf ve adetlerden taviz vermeden hayatlarını sürdürmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Gençlik yatırımları noktasında 6 tane halı saha, 6 tane basketbol sahası, 3 tane tenis kortu, bir tane kapalı yüzme havuzu, bir tane il tipi Gençlik Merkezi ve bir tane de 500 seyirci kapasiteli sentetik çim saha yapımına hızlı bir şekilde başladıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Halı saha, basketbol sahası ve tenis kortları yaz ayına kadar faaliyete girecek. Kapalı yüzme havuzu ve 500 kapasiteli sentetik çim saha yıl sonuna bitmiş olacak. Gençlik Merkezi de önümüzdeki yaza kadar tamamlanmış olacak. Çerkezler Tepesi projemizde 30 dönümlük Orman Okulu, 30 dönümlük gençlik ormanı ve 20 dönümlük şifa ormanı adı altında bir yaşam alanı oluşturacağız. Gençlerimiz doğa içerisinde burada zaman zaman eğitimler görecekler.” dedi.

Sahil düzenleme çalışmalarının bu yaz devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan Kibar, “Bolaman ve Yalıköy mahallemiz için projelerimiz yaz boyu devam edecek. Büyükşehir Belediyemiz Fatsa Adası ile ilgili bir çalışma yapıyor. Gaga Gölümüzün yaz ayına kadar turizme açılması yönünde bir takım projelerimiz var. Hayalimiz olan birçok projeyi hayata geçirmek için gayretli bir şekilde mücadele ediyoruz. 3 yıldır kazandığımız tecrübelerimizi hizmete dönüştürme noktasında var gücümüzle gayret ediyoruz.” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi