MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk başkanlığında tertiplenen toplantıya Genel Merkezden MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Hüseyin Edis, MYK Üyesi Tarkan Toper ve MYK Üyesi Davut Haskırış’ın da katılacağı belirtildi.

 MHP Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekilleri ve MYK Üyelerinin katılım sağlayacağı toplantıya Ordu’dan ise Şehit ve Gazi Aileleri STK Temsilcileri ile Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri de katılacak.

MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, yaptığı açıklamada; “MHP, Türkiye'yi bu toplantılarla aydınlık geleceğe taşımayı hedeflemektedir. Cumhur İttifakının ortağı olan MHP; halktan aldığı ilhamıyla ülke genelinde bölge istişare toplantıları düzenleyerek başlattığı faaliyet programlarını yeni adımlarla zenginleştirmektedir. MHP; Cumhur İttifakının Türkiye’yi aydınlık geleceğe taşımak üzere hayata geçirdiği ve geçireceği projeleri anlatmak, talep ve beklentileri dinlemek üzere, toplumun çeşitli kesimleriyle daha yakından temasa geçmeyi hedeflemektedir” dedi. 

Başkan Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Bu çerçevede MHP milletvekilleri MYK-MDK üyelerinden oluşan heyetlerce yurdun dört bir yanında halkla buluşma gezileri ve sohbet toplantıları düzenlemeye devam ediyoruz. Bilindiği gibi; MHP’nin bütün faaliyet programları daima milletimizin birlik ve bütünlüğüne, devletimizin bekasına yönelik mesaj taşıyan tercihlerle belirlenmektedir. MHP Ordu teşkilatları; yarın yakacağımız meşale ile başlayarak bütün il ve ilçelerimizde aziz milletimizle kucaklaşıp halleşerek, onların motivasyonunu en üst düzeyde tutacağız. Yarın yakacağımız azim ve kararlılık meşalesi; ardından bütün yurt sathını da MHP olarak yine biz aydınlatacağız diyor tüm hemşerilerimizi toplantımıza davet ediyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi