Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu açılış konuşmasına, 2021 yılı değerlendirme toplantısı yapmak amacıyla bir araya gelindiğini söyleyerek, ilçe sağlık müdürlerine, başhekimlere hoş geldiniz dedi, katılımcılara teşekkür etti.

Kasapoğlu konuşmasının devamında, 2021 yılının pandeminin devamı olduğundan bahsederek, “Covid-19 pandemisi iki yılı aşkın bir süre devam etti ve bugün etkisi iyice azalmış olmasına rağmen hala devam ediyor. İnşallah 2022 yılı pandeminin sonu olur. Bizler için pandemisiz geçen, güzel olarak devam eden bir yıl olur.” dedi.

Sağlık hizmetlerinin başarılı bir şekilde yürüdüğünü söyleyen Kasapoğlu, “Müdürlüğümüzde, hastanelerimizde, ilçe sağlık müdürlüklerimizde ve toplum sağlığı merkezlerimizde, acil sağlık hizmetleri, halk sağlığı hizmetleri ve yataklı tedavi hizmetlerinde başarılı çalışmalar yürütülmeye devam etmektir. İnşallah gerekli planlamaları ve iyileştirmeleri yaparak daha kaliteli sağlık hizmeti sunacağız. Özellikle şehir hastanemizin hizmete girmesiyle Ordu’yu sağlık alanında bir cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi