Artık iktidar olma vakti olduğunu vurgulayan Cengiz Okur; “21 yıldır ülkeyi yönetemeyen AKP iktidarının önümüzdeki süreçte; rüşvet, yolsuzluk, işsizlik, geçim sıkıntısı, adaletsizlik, yandaşlık, liyakatsizlik, kadına şiddet ve kadın cinayetleri, mülteci sorunu ve derin ekonomik kriz gibi kelimelerle anılacak bir parti olarak tarihteki yerini alacağına hiç bir şüphem yoktur.

Bu liyakatsiz kadrolar, elindeki devlet gücünü sadece kendilerinin ve belli çevrelerin şahsi menfaatleri için kullanmışlar, vatandaşı ise fakirliğe ve açlığa mahkum etmişlerdir. 2022 yılı Dünya mutluluk endeksinde Türkiye 137 ülke arasında 106. Sırada yer almıştır.

Devletin, ülkenin kaynaklarını halkına  adil ve eşit dağıtarak gelir dağılımı adaletini sağlaması ve halkın nefes almasını sağlayacak liyakatli kadroların eline geçme vakti gelmiştir. Dostlar vakit artık iktidar olma vaktidir.” Dedi.

İnancım tam!

Okur, memlekete hizmet edebilmek için bir yola çıktığını belirterek;

“Bu zamana kadar gerek 25 yıllık ticaret hayatımda gerekse 10 yıl boyunca Ordu Belediyesinde Başkan Yardımcısı olarak memleketime pek çok hizmetim oldu. Pek çok projede emeğim ve imzam var. Gelinen bu noktada edindiğim bilgi birikimi ve tecrübeyi yine memleketim için kullanmak adına Milletvekilliği gibi kutsal gördüğüm ve büyük sorumluluk gerektiren bir göreve aday olarak talip olmak istiyorum.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında ülke yönetiminde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu Cumhuriyet Halk Partisinin olacağına inancım tamdır.

13. Cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde Anayasal devlet anlayışına aykırı,  demokratik hukuk devletini temelinden zedeleyen ve egemenliği şahsileştiren bu tek adam sistemini değiştirecek güçlendirilmiş Parlamenter sisteme geçişinde düzenleneceği TBMM çatısı altında bu tarihi süreçte herkesin her zaman ulaşabileceği bir milletvekili olma arzusu ve gayreti içerisinde olacağımın sözünü vermek sorumluluk üstlenmek istiyorum.

Şu anda ülkemizin içinde bulunduğu bu kötü gidişattan bir an önce kurtulmak, hiçbir şey  olmadıysa bile bir şeyler oldu çaresizliğinin son bulacağı çocuklarımızın gelecek kaygısı olmadan yaşayacağı, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, gençlerimizin çareyi yurtdışında görmediği adaletin egemen olacağı, refah içinde yaşanılacak ilime ve bilime kıymet veren bir Türkiye için 14 Mayıs 2023’de yapılacak Milletvekili Genel Seçiminde sizleri temsile adayım.” Diye konuştu. Haber Merkezi

    

Editör: Haber Merkezi