Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş; 30 kilometrelik sıcak asfalt çalışmalarının yıl sonuna kadar yapacaklarını söyledi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Durugöl Mahallesinde Yol Asfaltlama ekibi tarafından sıcak asfalt dökülen alanda incelemeler yaptı. Hedeflerinin 2014 yılı sonuna kadar standarları yüksek asfaltlama çalışmalarını bitirmek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı “Engin Tekintaş, bütün birimlerimizin amacı yıl içinde koyduğumuz hedefleri yıl sonuna kadar  en kaliteli bir şekilde bitirmektir,dedi.

Açıklamasında yapılan çalışmaların halk için yapıldığının altını çizen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, hemşehrilerimiz için yapılan bu çalışmaları yine onlar tarafından korunması gerektiğini  ifade etti.

Başkan Tekintaş sözlerine şöyle devam etti. Altınordu Belediyesi olarak iyileştirme çalışmalarından daha çok standartları yüksek yol yapım çalışmalarına ağırlık verdik. Fen İşleri Müdürlüğümüz’e bağlı ekiplerimiz, bugün burada bu çalışmalardan bir tanesini icra ediyor.Altınordu Belediyesi olarak amacımız standartları yüksek asfaltma çalışmaları yapmaktır.

Bu yıl hemşehrilerimize  30 km’lik sıcak asfalt söz vermiştik.Vermiş olduğumuz bu söz doğrultusunda gereğince’de çalışmalarımızı başlattık.Şuan ki hava şartları asfalt yapmaya müsait. Program dahilinde çalışacak arkadaşlar da ekip olarak hazılar. Artık önümüzde bir engel yok. Bundan sonra hem müteahhitlerimiz yoluyla hemde kendi ekiplerimizin yapacağı çalışmalar ile bu hızı daha da  artırarak devam edeceğiz. Bu yıl söz verdiğimiz 30 km’lik sıcak asfalt uygulmasını milletimize sunmuş olacağız.
 
ALT YAPI ÇALIŞMALARININ  BİTMESİ  İŞİMİZİ HIZLANDIRIYOR.

Alt yapı çalışmalarının bitmesinin işleri daha da hızlandırdığını ifade eden  Belediye Başkanı Engin Tekintaş, asfaltlama yapılacak olan güzargahlarda mutlaka alt yapının bitmiş olması gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş sözlerine şöyle devam etti;“Bizim asfalt yapacağımız yerden doğal gaz,elektirik, iletişim hattı, alt yapı, su kanalizasyon ve benzeri ne varsa hepsinin geçmiş olması gerekiyor. Bu saydığımız objeler den biri dahi geçmemesi bizlere sorun yaratabiliyor. Ancak biz bu standartları yakaladığımız zaman hemen onun üzerinde asfalt yapılmasına  başlıyoruz. Belediye olarak biz bu işin ekonomik tarafında da bakmayacağız. Çünkü insan hayatında en önemli şey standarları yüksek bir hayat oluşturabilmektir. Bizlerde bunun için uğraşıyoruz.

Altınordu Belediyesi olarak bu standartlar sadece Asfaltma için değil, Temizlik İşlerinde, İmar’da ve tüm birimlerimizde hedefimiz yıl içinde planladığımız yıl sonu hedefine ulaşmaktır. Bu sürecte bizler bu çalışmaların sadece ekonomik kısmını çözüyoruz. Çalışma ve işi üretme kısmını Başkan yardımcılarımız gözetiminde çalışan arkadaşlarımız yerine getiriyorlar.

Şunun milletimiz tarafından iyi bilinmesini isteriz; Biz her geçen gün standartı yükseltmeye devam edeceğiz. Milletimizin de bizim yapmış olduğumuz bu çalışmalarda koruyucu ve destek olma görevini ihmal etmemelerini istiyoruz.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi