Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği bünyesinde faaliyet gösteren sağlık tesislerinde sağlık hizmeti sunumundaki kaliteyi ve ulaşılabilirliği artırmaya yönelik çalışmalarla ilgili genel durumun değerlendirilmesi amacıyla her ay periyodik olarak yapılan yöneticiler istişare toplantısı Ordu Devlet Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıya birliğe bağlı 12 sağlık tesisinin yöneticileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Dr. Murat Küçükoğlu; “Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği olarak gerek hizmet sunum sürecine ve gerekse tıbbi cihaz ihtiyaçlarımızın giderilmesi doğrultusunda büyük ilerlemeler kaydettik. Personel ihtiyacı hususunda yoğun bir gayret harcamaktayız. Tıbbi, İdari ve Mali hizmet başkanlıklarımızla birlikte sağlık tesisi yöneticilerimizin katıldığı düzenli toplantılarımızla birlikte kaynaklarımızı daha etkin ve verimli kullanmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.
Toplantıda Genel Sekreter Küçükoğlu, il genelindeki sağlık tesislerindeki hekim ve diğer personel ihtiyaçlarının karşılanması doğrultusunda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özellikle hekim ihtiyacının bulunduğunu belirterek, yeni atamalar gerçekleştirilinceye kadar bu ihtiyaçların birlik içerisinden geçici görevlendirmelerle karşılamak durumunda olduklarını kaydetti. 
“Hekimlik sürekli çalışma isteyen, tıp alanındaki yeniliklerin takip edilerek aktarılmasını gerektiren ve özveri isteyen kutsal bir meslektir” diyen Küçükoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sorunların ve çözüm önerilerinin ortak bir platformda, karşılıklı fikir alışverişiyle çözümlendiği değerlendirme toplantılarımız devam edecek. Sağlık tesislerimizde en son teknoloji ve modern imkânları kullanarak uzman bir kadro ile halkımıza en ulaşılabilir sağlık hizmetini sunmak için tüm gayretimizi gösteriyoruz. Bu doğrultuda bizlerden desteğini esirgemeyen sağlık il yöneticilerimize ve değerli sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi