PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı. 

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğan, yönetiminde gerçekleşen antrenman düz koşuyla başladı. 

Daha sonra yarı sahada yapılan 5'e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman taktik çalışmasıyla sona erdi. 

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda oyuncuların tamamı yer alırken, Martin Mutumba, nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı antrenmanı yarıda bırakıp aracıyla tesislerden ayrıldı. 

Antrenmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan mor-beyazlı ekibin forvet oyuncusu Hüseyin Kuday, hazırlıkların güzel geçtiğini belirterek, "Takımın tamamı genç oyunculardan kurulu. Herkes elinden geleni yapıyor" dedi.  Devre arası Antalya'da uzun süreli kamp geçirdiklerini ifade eden Kuday, kampın tüm oyunculara fayda sağladığını belirtti. 

Orta saha oyuncusu Kaptan Kaan Akgün ise kendilerinden ilk başlarda çok beklenti olmadığını ancak günler geçtikçe taraftarların bir beklenti içerisine girdiğini söyledi. 

Takıma 20'nin üzerinde arkadaşının U-21 takımından A takımına yükseldiğini hatırlatan Akgün, "Hocamız bizlere çok güveniyor ve inanıyor. Biz de kendisini mahçup etmemek adına çok çalışıyoruz. Oynadığımız her maçta çok koşuyoruz. Şu ana kadar istediğimiz sonuçları alamadık. Ancak ilerleyen haftalarda kazanmaya başlayacağız. Herkes bize inansın" dedi. AA

 

Editör: Haber Merkezi