Vali sonel’in yeni yıl mesajı şöyle; “2021 yılını; tüm dünya ülkeleri ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgınının gölgesinde geçirdik. İnsanların gündelik hayatlarını, yaşam biçimlerini, davranışlarını olumsuz yönde etkileyen Covid-19 salgını, dünya genelinde çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine, ülkelerin ekonomik yönden kayıplara uğramasına sebep olmuştur. 

 

Ülkemizde yaşanan orman yangınları ve doğal afetler, hepimizi derinden üzmüş, yüreklerimizi dağlamıştır. Yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen 2021 yılı, Ülkemiz açısından büyük yatırımların gerçekleştirildiği, yeni atılımların yapıldığı, savunma sanayimizin daha da geliştiği bir yıl olmuştur.  

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken, 2022 yılının en iyi şekilde geçmesi için “Büyük Ordu Ailesi” ile birlikte hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

 

 

Bu duygu ve düşüncelerle, 2022 yılının hizmet etmekten onur duyduğum değerli Ordu halkına, kamu görevlerini ve güvenlik hizmetlerini yerine getirmekte olan bütün mesai arkadaşlarıma, aziz Türk Milleti'ne ve tüm dünya milletlerine sağlık, esenlik, barış ve kardeşlik getirmesini diler, yeni yılınızı en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi