2021-2022 sezonunda şampiyonluk hedefleyen ancak beklentileri karşılayamayan 52 Orduspor Futbol Kulübü, hedefini Play-Off'a yöneltmişti. Mor-Beyaz-Yeşilli ekip, ligde son haftadan bir önceki haftada Ordu'da Darıca Gençlerbirliği A.Ş. ile karşı karşıya geldi. 

Yeni Ordu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada galibiyet almak için sahaya çıkan iki ekip arasındaki karşılaşmada ilk golü ev sahibi ekip 52 Orduspor Futbol Kulübü attı. 43.dakikada Güney Tutcuoğlu'nun golüyle öne geçen 52 Orduspor Futbol Kulübü soyunma odasına bu skorla girdi. Karşılaşmada 1-0 devam ederken 86.dakikada ise sahneye eski bir 52 Orduspor Futbol Kulübü forması giyen Fatih Şerifoğlu çıktı. Tecrübeli forvet, Ordu ekibinin filelerine attığı golle takımına bir puanı getirdi.

52 Orduspor Futbol Kulübü aldığı beraberlik ile birlikte puanını 58 yaptı ve ligde son maç öncesinde Play-Off potasını garantiledi. Konuk ekip Darıca Gençlerbirliği A.Ş. ise puanını 35 yaptı ve ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı.

Stadyum: Yeni Ordu Stadyumu

Hakemler: Hasan Avcı, Gökhan Özkan, Eren Öksüzler

52 Orduspor Futbol Kulübü: Berat Çelebi, Taner Kahriman, Emre Tosun, Rasimcan Değirmenci, Batuhan Aktaş, Sergen İlhan, Güney Tutcuoğlu, Özgen Erdem, Gökhan Özer (Dk.73 Nebi Tiryakioğlu), Mikail Albayrak (Dk.73 Şükrü Kaan Kılıçarslan), Gökhan Erdöl

Darıca Gençlerbirliği A.Ş.: Mustafa Gürbüz, Erdem Dikbasan, Metin Güler, Volkan Kesim, Tolga Tekin (Dk.81 Baran Basut), Faik Kartal Duran (Dk.46 Sercan Kaya), İbrahim Çağrı Oğuz (Dk.81 Ahmet Özer), Tayfun Sabri Gümüşoğlu, Akın Açık (Dk.59 Mehmet Burak Tarlabölen),(Dk.90 Yusuf Bildik), Hüseyin Seylığlı, Fatih Şerifoğlu

Goller: Dk.43 Güney Tutcuoğlu (52 Orduspor Futbol Kulübü), Dk.86 Fatih Şerifoğlu (Darıca Gençlerbirliği A.Ş.)

Sarı Kartlar: Tayfun Sabri Gümüşoğlu, Fatih Şerifoğlu, Erdem Dikbasan (Darıca Gençlerbirliği A.Ş.)

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi