Ordu genelinde görev yapan İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Öğretmenlere yönelik olarak düzenlenen ‘Hayatımız İletişim’ seminerine, Vali Tuncay Sonel, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu da katıldı.

‘Hayatımız İletişim’ seminerinde, 25 yıllık televizyon habercisi, akademisyen ve TGRT Haber TV Spikeri Mehmet Aydın, deneyimli radyocu ve Radyo Turkuaz programcısı Hopdedik Ayhan (Güngör), deneyimli radyocu ve Radyo 7 program sunucusu ve akademisyen Umut Öztürk tarafından iletişimin tüm boyutları hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

‘Hayatımız İletişim’ seminerine konuşmacı olarak katılan Mehmet Aydın; etkili konuşma, diksiyon ve hitabet, topluluk önünde konuşma, beden dili ve iletişim hataları, Umut Öztürk; kelimelerin gücü, iletişimin psikoloji ve sosyolojiye yansımaları, iletişim kaynaklarını etkin kullanma, Hopdedik Ayhan; sosyal medyanın nasıl kullanılıp kullanılmayacağı, sosyal medyanın yaşantımıza etkileri, yeni nesil medya kuramları, konularında uygulamalı ve eğlenceli bir anlatım tarzıyla sunum yaptı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi