Adıgüzel, Ekrem İmamoğlu ile ilgi kararı eleştirerek, şu ifadelerde bulundu:

“Bu kadar düşüncesizce rüzgâra karşı tükürmek ancak ve ancak bir bitişin ilanıdır. Son günlerde bunu sık sık yaşıyoruz işte Erdoğan’ın son defa aday olacağım ifadesi de bu…

4. İstanbul savunması için buradayız. 31 Mart’ta 1. İstanbul savunması… 23 Haziran’da 2. İstanbul savunması… Canan Kaftancıoğlu’na siyasi yasak karşısında 3. İstanbul savunması… Ve bugün 4. İstanbul savunması… Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da İstanbul’u haramzadelere karşı savunacağız.

Peki, Ekrem İmamoğlu neden hedef alındı? Bütün bunlar Ekrem İmamoğlu, cemaat ve yandaş vakıfların musluğunu kestiği için oluyor.

İBB'nin kaynaklarını yandaş vakıf ve cemaatlerden alıp okula giderken çantasına ekmek koyamayan çocuklara, evi barkı olmayan kimsesiz kadınlara aktardığı için hedef alındı.

Ama ne yaparlarsa yapsınlar… Bu ülkenin kaynaklarını onların pudra şekeri çeken züppeleri için değil, ayrıcalıklı kindar gençliği için değil bu memleketin tüm çocukları ve Atatürk’ün “Ey Türk Gençliği” dediği nesil için kullanmaya ve halk için halk yolunda yürümeye devam edeceğiz.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi