24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde yarışacak adayların, seçim kampanyaları için önemli finans kaynaklarından biri bağış ve yardımlar olurken illerde de aday destekleri sürüyor.

CHP Ordu İl teşkilatı da, üyeler ve vatandaşlarla birlikte İş Bankası Ordu Şubesi önünde toplanarak, “Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasını, devlet imkânlarıyla değil, milletin desteğiyle yapıyoruz.” diyerek bağış ve yardım çağrısı yapan CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce‘ye destekte bulundular.

Bağış öncesinde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun, “Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin seçim kampanyasını desteklemek amacıyla, ‘bizim de çorbada bir tuzumuz olsun’ diyerek arkadaşlarımızla birlikte burada bağış yapmak üzere toplandık. İş Bankası ve Ziraat Bankası şubesi bulunan tüm ilçelerimizde de bu yardım kampanyamız sürdürülüyor. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Ardından partililer ve vatandaşlar “Garibe yardım etmeye geldik” sloganından yola çıkarak bağış yaptılar. Ordu Yorum/Yasemin Kuzu

Editör: Haber Merkezi