Altun; şöyle devam etti: “İnsanca çalışmak ve insanca yaşamak için enflasyon karşısında ezilmediğimiz bir ücret talep ettik.

Belediye –İş Sendikası dürüst, ilkeli toplu iş sözleşme politikaları sonucu örgütlü olduğu işyerlerinde toplu iş sözleşmelerini öncelikle masada bitirmeyi hedefleyen bir sendikadır.

Sendikamız ile Korgan Belediye Başkanlığı arasındaki toplu iş sözleşme görüşmeleri bu ilkeler çerçevesinde başlamıştır. Ne yazık ki Sendikamızın tüm iyi niyetli çabalarına rağmen Belediye yönetimi işçilerin emeğinin karşılığını göz önünde bulundurmayarak hakkaniyete, adalete sığmayan kendi görüşünü, işçimize ve sendikamıza dayatmaya çalışması sonucu sözleşmemiz tıkanmıştır.

Biz emekçiler geçim derdindeyiz. Kimse bizim ekmek davamızla çıkar hesapları yapmasın. Bu güne kadar buna izin vermedik, bundan sonra da asla vermeyiz.

Biz bu süreci GREV olmadan masada bitmesi için ısrarlı çabamıza devam edeceğiz. Ancak hiç kimse Belediye-İş Sendikasından üyelerimizin açlığa ve yoksulluğa mahkûm edecek bir sözleşmeye imza atmamızı beklemesin.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi