Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine üniversite mezunu olmanın öneminden bahseden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Günümüzde iş başvurusu yapılırken cw’lerde kişinin artık hangi üniversite mezunu olduğuna bakılıyor. Yabancı dilin hatta birden fazla yabancı dilin olmazsa olmaz olduğu bir dönem yaşıyoruz. Üniversite hayatı boyunca kendinizi çok iyi yetiştirmeniz gerekiyor. Çünkü üniversite eğitimi hayatın kırılma noktası anlamına geliyor. Milletimizin geleceği genç yöneticilerin elinde. Her bir birey girişken olmak zorunda. Komşuluk ilişkilerimize önem vermeliyiz. İnsanlara hizmet etmeyi sevmeniz lazım. Yaptığınız işi severek yaparsanız bu sizin gelecekle ilgili daha iyi bir yön belirlemenizi sağlar. Hiçbir şeye olumsuz bakmayın. Pozitif bir insan olmayı yaşamınızın bir parçası haline getirin.” dedi.
Kariyer Günleri etkinliğinde öğrencilerin sorularına da içtenlikle cevap veren Başkan Kibar, “100 dönümlük Millet Bahçesi, Çerkezler Tepesi Projemizde gençlerimizin çok hoşuna gideceği bölümler var.” diye konuştu.
Kariyer Günleri toplantısının son bölümünde okullarını ziyaretinden dolayı Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a çiçek takdim eden Okul Müdürü Gökhan Kıran, “Belediye Başkanımıza, İlçe Kaymakamımız Ömer Lütfi Yaran ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Saygın Atinkaya’ya eğitim yatırımlarına büyük destek verdiği için gönülden şükranlarımızı sunarım.” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi