Her sene 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arası ülkemizde yaşanan afetler ile mücadelede sayısız başarılara imza atan İtfaiye teşkilatının kuruluş yıldönümü vesilesiyle 'İtfaiye Haftası' olarak kutlanıyor.

Gizli kahramanlar itfaiyecileri bu özel haftada anmak ve başarılarını takdir etmenin yanında, yeni nesil için faydalı ve bilinçlendirici bir farkındalık amaçlanan bu hafta dolayısıyla Başkan Tören'den itfaiyecilere zarif bir jest geldi. Başkan Aşkın Tören’in talimatlarıyla Altınordu Belediye ekipleri Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Altınordu İtfaiye Grup Amirliğini ziyaret ettiler. Başkan Tören’in selamlarını ve kutlama mesajını itfaiyecilere ileten ekipler, çiçek ve hediye takdiminde bulundular.

"Sayısız başarılara imza atmış gizli kahramanlardır"

İtfaiye Haftası dolayısıyla bir de mesaj yayımlayan Başkan Aşkın Tören, İtfaiye teşkilatının 307. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

İtfaiyecilerin ülkemiz ve milletimiz adına sayısız başarılara imza atmış gizli kahramanlar olduğunu belirten Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi: "İtfaiye teşkilatımız, 307 yıllık tarihi ile ülkemizin güzide kurumlarından bir tanesidir. Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için cansiperane 7/24 görev başında olan İtfaiye Teşkilatımızın 307. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Bu vesile ile görevleri başında hayatlarını kaybeden itfaiyecilerimizi rahmetle anıyor, fedakârca görev yapan İtfaiye Teşkilatı mensuplarına sağlık, esenlik ve başarı dolu nice yıllar diliyorum." Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi