3.Lig'de mücadele eden ve şu ana kadar oynadığı maçların ardından 4 galibiyet ve 3 beraberlik alan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, topladığı 15 puanla ligde ikinci sırada yer alıyor. Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü ligde her hafta puan ya da puanlar alırken, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan da her hafta ceza almayı ihmal etmiyor.

Sezon başından bu yana kendisine ait olmayan logolu formalarla sahaya çıkan ve şu ana kadar her maçın ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, yine para cezası aldı. İlk haftalardaki ihtar cezalarına rağmen aynı şekilde devam eden Mor-Beyazlı ekip konuyu tahkime taşımış ancak Tahkim Kurulu'nun kararı da Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü'nün aleyhine çıkmıştı. 

Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, deplasmanda oynadığı Karşıyaka maçının ardından da sevk edildiği Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan 4.000 TL para cezası alarak çıktı. Mor-Beyazlı ekip bu sezon toplamda 16.000 TL para cezası aldı.

Editör: Haber Merkezi