Vali Sonel’in mesajı şöyle: “Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün korunmasında, ülkemizde huzur ve güvenliğin sağlanmasında, üstün bir vazife anlayışıyla görev yapan Jandarma Teşkilatımızın, bugün 183. kuruluş yıl dönümünü gururla kutlamaktayız.

İyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini ve kabiliyetiyle köklü bir kuruluş olan Jandarma Teşkilatımız, suç ve suçlularla mücadelede dünya çapında örnek olan görevini yüksek bir vazife şuuru ile yerine getirerek, halkımızın güvenlik kuvvetlerimize olan güvenini ve takdirini arttırmaktadır.

Jandarma Teşkilatımızın, bu zor ve onurlu görevi, şanlı geçmişinde olduğu gibi, bundan sonrada layıkıyla yerine getireceğine, her alanda ulaşmış olduğu başarı çizgisini, üstün vazife bilinci ve hizmet anlayışı ile daha üst seviyelere yükselteceğine inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımız, milletimiz ve devletimiz uğruna, canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıl dönümünü iyi dileklerle kutluyor, tüm Jandarma personelimize aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi