Kadınlar Plaşına yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; “10 günde 12 bin ziyaretçinin olması, ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesidir” dedi.

 Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; “Buraları; ayrımcılığın bir gereği değil, sosyal bir devletin gereği olarak kadınlarımızın rahat bir yaz dönemi geçirebileceği ve ihtiyaçlarını giderebileceği bir tesis olarak düşündük. Mesire yeri özelliğindeki kadınlar plajları, halkın özellikle yaz döneminde rahatça kullanabileceği bir mekân olmakla birlikte, plajların içerisinde spor alanları da yer alıyor” şeklinde konuştu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; Ünye ve Fatsa ilçelerinde oluşturulacak kadınlar plajlarının da bu hafta hizmete gireceğini sözlerine ekledi.

 

Konforlu yaşam alanları…

 

Kadınlar plajı için Perşembe’de 12 bin m2, Ünye’de 11 bin m2 ve Fatsa’da 11 bin m2’lik bölgeler belirlenmişti. Perşembe ilçesindeki Kadınlar Plajı Peyzaj Tasarım Projesi’ni kısa bir süre içerisinde hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi; alanları sıradan bir kumsal olarak değil, insanların uzun süre vakit geçirebileceği bir rekreasyon alanı olarak tasarladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan bu alanlar sadece bayanlara hizmet veriyor. Kadınlar plajlarının bünyesinde; yürüyüş yolları, sahil büfe, soyunma kabini, wc, ilk yardım, güvenlik ve mescit bulunmakla birlikte bu plajlarda; cankurtaran ve sosyal tesisler gibi hizmetler de verilmektedir.

 

Vatandaşlar memnun…

Efirli Kadınlar Plajı’nı kullanan ve plajla ilgili düşüncelerini ifade eden kadınlar, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Enver Yılmaz’a teşekkür etti. Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi