2021-2022 sezonunda 3.Lig’in en konuşulan genç oyuncularından birisi olan ve gösterdiği performansla birçok takımın radarına giren Kadir Seven için teklifler yapılmaya başlandı. Orduspor 1967 A.Ş.Kulüp Başkanı Savaş Şimşek, Kadir Seven için 23 takımın ilgisi olduğunu açıklamıştı. Ahmet Batuhan Akyüz'ü Ankara Keçiörengücü'nü bonservissiz gönderen Mor-Beyazlı ekip, sözleşmesi devam eden Seven için ise 500 bin lira bonservis istiyor.


İttifak Holding Konyaspor, GZT Giresunspor ve son olarak Beşiktaş’ın transfer için nabız yokladığı Kadir Seven için, Süper Lig ekibi GZT Giresunspor’un ilk teklifi yaptığı ancak olumlu dönüş alamadığı öğrenildi. Yeşil-Beyazlı ekibin, Orduspor 1967 A.Ş.'nin kapısını yine çaldığı ve bu sefer her konuda anlaşıldığı öğrenildi. Giresunspor'un Kadir Seven transferini kısa zaman içerisinde açıklaması bekleniyor.

Orduspor 1967 A.Ş. forması ile geride kalan sezonda toplamda 24 karşılaşmada forma giyerek 3'de gol atan ve dikkat çeken stoper Kadir Seven için Medipol Başakşehir, Yılport Samsunspor, Pendikspor ve Altınordu’nun da kısa sürede teklif sunması bekleniyor.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi