Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü'nde sezon başından beri sakat ve cezalı futbolcuların çokluğundan dolayı kadro oldukça dar olurken, alınan kötü sonuçların ardından yönetimin kararı kadroyu daha da daralttı. Yedi maçtır kazanamayan Mor-Beyazlı ekipte 5 futbolcu kadro dışı bırakılmıştı.

Yönetimin aldığı karar neticesinde sezon başında transfer edilen Bilal Gülden, Cantuğ Temel, Metin Sevinç, Muhammed Can Öztürk ve Tevfik Doğukan Pala kadro dışı kaldı. Sezon başında federasyona 30 kişilik bir kadro bildiren ve sakatlığından dolayı Arda Saltan ile Ufuk Özcan'dan uzun süre faydalanamayacak olan Ordu ekibinde 5 futbolcunun da kadro dışı kalmasıyla kullanılabilecek mevcut oyuncu sayısı 23'e düştü.

Ordu ekibinde kadro dışı bırakılan oyuncular sezon başından bu yana sürekli olarak forma giyerken en az şans bulan isim ise Muhammed Can Öztürk oldu. Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü'nde geride kalan 13 haftada Metin Sevinç 12 lig 1 kupa maçına çıkarken 3 gol atmıştı. 28 yaşındaki orta saha Bilal Gülden 11 lig ve 1 kupa 1 gol kaydederken, sol bek oyuncusu Tevfik Doğukan Pala 10 lig ve 1 kupa maçında şans bulmuştu.

Son maçta taraftarlarala tartışan 27 yaşındaki kaleci Cantuğ Temel 8 lig ve 1 kupa maçında şans bulurken bu maçlarda 8 gol yemişti. Ordulu kanat oyuncusu Muhammed Can Öztürk ise kadro dışı kalmadan önce sadece 5 lig maçında şans bulmuştu.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi