Ordu Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı kurumlara yeni atamalar yapıldı. Buna göre, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kadın Doğum Hastaneleri ile Ordu Devlet Hastanesine idari kadrolara yeni atamalar 1 Ocak itibariyle gerçekleştirilmiş oldu.

Edinilen bilgiye göre Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Dr. Özgür Enginyurt Başhekim, Hastane Müdürü Mustafa Tomakin, ile Müdür Yardımcısı Yılmaz Tepe aynı görevde kalırken, Mustafa Günaydın ise yeni Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Başhekim Yardımcılığına ise Dr. Ali Arif Ersoy atandı.  

Aynı hastanede Otelcilik Hizmet Müdürlüğüne Bülent Şahin atandı. Ordu Devlet Hastanesinde yönetici başhekim olarak İsfendiyar Karamustafa görevinde kalırken,  Başhekim yardımcılığına Dr.Bahar Alagöz ve Dr. Samet Ersoy getirildi.

Öte yandan Hastane Müdürlüğüne İlker Oflaz atanırken, Müdür Yardımcıları Gündüz Kovancı, Cengiz Bayraktutar, Hakan Erdoğmuş ve Otelcilik Hiz. Müdürü Recai Temel görevlerinde kaldılar. Kamu Has.Birliği Idari Mali Hiz.İşleri şube Müdürlüğüne ise Sağlık Bakanlığı kadrosundan Selahattin Kurucu atandı. Ordu Yorum/Özel HABER



Editör: Haber Merkezi