Başkan Enver Yılmaz, şehir içindeki kamyon ve tırların şehir dışına taşınacağı projeyle ilgili olarak “5 dönümlük alanın 367 metrekaresi sosyal tesis binası, geri kalan kısımları da yeşil alan, otopark, dinlenme ve sirkülasyon alanı olarak kullanılacak. Trafiğe nefes aldıracak, şehrimize yakışır yeni kamyon garajımız hayırlı olsun” dedi.

 

Bu projede yok yok

 

Şirinevler Mahallesi’nde kamyon ve tırların park alanı olarak kullanılan kamyon garajının kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeniden düzenlendiğini söyleyen Başkan Yılmaz, proje kapsamında içerisinde 16 adet idari ofis, restoran, tuvalet, mescit ve şadırvan bulunan sosyal tesis binası, 29 adet tır ve kamyon park alanı, 6 araçlık misafir otoparkı, lastik tamir ve yağ değişim servis alanının hizmete sunulduğunu ifade etti.

 

 Şehir trafiği rahatlayacak

 

Yapılan yeni kamyon garajıyla şehir içindeki kamyon ve tırların şehir dışına taşınmış olacağına dikkat çeken Başkan Enver Yılmaz, projenin şehir trafiğine ciddi rahatlama sağlayacağı gibi şoförler için de bir istirahat ve araç bakım alanı olacağının altını çizdi.Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi