Ordu geçtiğimiz haftayı etkili kar yağışı ile geride bıraktı. Yeşil ile mavinin buluştuğu, uçsuz bucaksız yayları, şelaleleri ve gölleri ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Ordu, beyaz örtüyle görsel bir şölen oluşturdu. Başta şehrin seyir terası konumunda bulunan Boztepe, doğal güzellikleri ile göz kamaştıran yaylaları, ilçelerin yenilenen sahil şeritleri ve denize en yakın kayak merkezlerinden birini bünyesinde barındıran Çambaşı Yaylası vatandaşların bu süreçteki uğrak noktası oldu.

Hafta boyunca devam eden kar yağışı ile Ordu’nun birçok tarihi ve turistik bölgelerinde çekilen fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yaptığı bu paylaşımlarla büyük ilgi gördü.

Büyükşehir, kontak kapatmadı

Ordulular kara olan özlemini pandemi şartlarında kısa da olsa giderirken, Ordu Büyükşehir Belediyesi de beyaz asaletin, beyaz esarete dönmemesi için 479 iş makinesi ve 550 personelle 24 saat kesintisiz şekilde mesai harcadı. 19 ilçe merkezi ve kırsal mahallelere ulaşımda bir sorun yaşanmaması için 24 saat esasına göre çalışan ekipler, kapalı mahalle yollarını her an açık tutarak olumsuzluk yaşanmasının önüne geçti.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri öte yandan kentin yüksek ilçelerinde devam eden kar yağışının olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak içinde çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi