Tedbirlerini artıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, 456 araç ve iş makinesi, 560 personel ile kar mücadelesi yapacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Ordu’da hafta boyu kar yağışı etkili olacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi, sürücüleri ve yayaları muhtemel yağış ile don olaylarına karşı uyardı. Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi, 26 bin 378 kilometrelik yol ağında, 456 araç ve iş makinesi, 560 personel ile kar mücadelesi yapacak.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, tüm ekip ve ekipmanlar ile çetin kış şartlarına hazır olduklarını belirterek, ekiplerin 7/24 görev başında olacaklarını söyledi.

560 personel, 456 araç ve iş makinesi sahada

Başkan Güler açıklamasında “560 personel, 456 araç ve iş makinası ile kar mücadelesi vereceğiz. Biz her türlü tedbiri aldık. Yollarımız her zaman ki gibi açık kalacak. Fakat muhtemel buzlanmalara karşı, vatandaşlarımızdan kar lastiği, zincir, çeki halatı olmayan araçlarla trafiğe çıkmamalarını rica ediyoruz. Bunun haricinde vatandaşlarımız yaşayabilecekleri sorunlarda 444 10 52 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirler. Daha önceki yıllarda olduğu gibi önceliğimiz ise hasta ve cenaze hizmetleridir” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi