Gülyalı Belediyesi yeni dönemde ulaşım ve altyapıdan imar ve şehirciliğe, sosyal belediyecilikten kültür ve sanat hizmetlerine değin çok geniş bir yelpazede yerel yönetimlerde örnek gösterilen bir anlayışla çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Tepe yapmış olduğu açıklamada; “Ulaşımda sıkıntılı olan sokak yollarımızın betonlama çalışmalarıyla konfora kavuşması için bu yıl belediye tarihinin en büyük beton ihalesini gerçekleştirdik. 13 mahallemizin tamamına verdiğimiz hizmet sözünü birer birer yerine getirmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

2014 yılından bu yana Gülyalı Belediyesi sorumluluğunda bulunan Kestane Mahallemizin Karamustafaoğlu Sokak yolunda bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz beton yol çalışmalarına ilaveten 2021 yılı için verdiğimiz betonlama sözünü yerine getiriyoruz. Çalışmalarımız bugün itibarıyla başladı.

Söz verdiğimiz gibi çalışıyor, hizmet sırasının gelmesi noktasında sabır ve olgunluk gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi