Trabzon’un Maçka İlçesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile güvenlik güçlerimiz arasında çıkan çatışmada şehit olan Eren Bülbül ile şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünün anlatıldığı "Kesişme; İyi Ki Varsın Eren" filmi, Şehit Eren Bülbül’ün doğum günü olan 1 Ocak 2022’de vizyona girdi.

 “Kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için. İyi ki Varsın Eren” diyerek, duygularını dile getiren Vali Tuncay Sonel, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizlerin baş tacıdır. Hiçbir şehidimizi unutmadık, unutmayacağız. 11 Ağustos 2017 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Eren Bülbül yavrumuz ile şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatının anlatıldığı ‘Kesişme; İyi Ki Varsın Eren’ filmini birlikte izledik. Hep birlikte hüzünlendik, gözyaşlarımızı tutamadık” diye konuştu.

“Kesişme; İyi Ki Varsın Eren" filminde emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Tuncay Sonel, “Toplumun her kesiminin bu filmi izlemesini istiyoruz. İçi vatan ve millet sevgisiyle dolu olan Eren Bülbül evladımıza ve Astsubay Ferhat Gedik'e Allah’tan rahmet, yakınlarına ,sevdiklerine ve milletimize de sabırlar diliyorum” dedi.

Ordu da ilk gösterimi bugün gerçekleşen filmi Vali Tuncay Sonel’in yanı sıra Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Zafer Karamehmetoğlu, Bayram Gale, Gökhan İkitemur, Perşembe Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Levent Yetgin, Altınordu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Erkan Karahan, İl Emmiyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Ekrem Mengi, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ender Yanık, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şubesi Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Korkmaz, Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Dernek Başkanı Adem Çiçek de izledi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi