Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen İl İdare Şube Başkanları toplantısına, Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Hacı Mehmet Kara, Bayram Gale, Turgay Ergin, Vali Yardımcısı Vekilleri Erkan Karahan, Levent Yetgin, Soner Divli ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantıya katılan kurum yöneticilerinden, kurumlarının yaptığı çalışmalara, sunduğu hizmetler ve yürüttükleri projelerin son durumları hakkında bilgi alan Vali Sonel, “Milli takım ruhu ve biz fikriyle, Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, Milletvekillerimiz ve 19 ilçemizle hep beraber devletimizin şefkatini, sucaklığını, merhametini en ücra köşedeki vatandaşımıza göstermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Kış dönemine yönelik hazırlıkların da ele alındığı toplantıda, kamu kurumlarının yöneticilerine verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eden Vali Sonel, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Bakanlarımızın destekleriyle ilimize ciddi yatırımlar aldık. Bu yatırımların zamanında tamamlanması ve halkımızın istifadesine sunulmasında verdiğiniz emeklerden dolayı devletimiz adına, milletimiz adına sizlere teşekkür ediyorum. Daha güzel işleri yapabilmek için her zaman iletişim ve işbirliği içinde olacağız” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi