Ordu Yorum/Celal Yıldız

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Teşkilatı Kasım ayı danışma kurulu toplantısı yapıldı. Altınordu İlçe Başkanı Mustafa Kemal, yaklaşan genel seçimler öncesi net mesajlar verdi. Kemal, “Kişisel hedefler uğruna parti kullanılmamalı” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Teşkilatı, Kasım ayı danışma kurulu toplantısını dün Belde Otel’de yaptı. Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan Altınordu İlçe Başkanı Mustafa Kemal, kişisel hedefler uğruna partinin kullanılmaması gerektiğini söyledi. Seçimlere yaklaşıldığını bildiren Kemal, daha fazla insana ulaşılarak partinin mevcut oy oranının arttırılabileceğini kaydetti.


“Kişisel hedefler uğruna parti kullanılmamalı”


Önemli olanının partiye ve vatandaşlara hizmet etmek olduğunu hatırlatan Mustafa Kemal, “Elbette herkesin hedefi olacak. Hedef olmazsa başarıda olmaz. Bazı arkadaşlarımızın il veya ilçe başkanlığı, bazılarının da milletvekili hedefleri var. Bu gayet normal. Ama asla kişisel hedefler uğruna parti kullanılmamalı” şeklinde konuştu.


“Eksiklerimizi gözden geçirmeliyiz”



Genel seçimlerin yaklaştığını ve seçimlerde nasıl başarılı olunur konusunun tartışılması gerektiğini vurgulayan CHP Altınordu İlçe Başkanı, “Eleştiri ve öneriler asla kişiselleştirilmemeli. Amacımız önceki seçimlerde noksan kalan yerleri görmek ve çözmek. Daha fazla insana ulaşıp oy oranımızı arttırmalıyız” ifadelerini kullandı.


Seçimlerdeki başarısızlığı kabul etti


Partideki çoğu kişiyi seçimler için umutsuz olarak gözlemlediğini belirten Mustafa Kemal, “Yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarısız olduğumuz sürekli gündemde tutuluyor. Başarısız olduğumuzu kabul ediyorum ama daha fazla neler yapabiliriz onlar tartışılmalı. Ben varsam parti var, ben yoksam parti yok düşüncesinden uzaklaşılmalı” açıklamalarını yaptı.

Altınordu Kasım ayı ilçe danışma kurulu toplantısına; CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, İl Başkanı Osman Güngör, Altınordu İlçe Başkanı Mustafa Kemal, Ordu Belediyesi eski Başkanları Seyit Torun ve Kazım Türkmen’le beraber çok sayıda partili katıldı.
Editör: Haber Merkezi