Bayramlaşma programları çerçevesinde Ünye ve Fatsa’ya çıkarma yapan Başkan Şanlıtürk, buralardan ilçe teşkilatlarına önemli tavsiyeler ve uyarılarda bulundu. Şanlıtürk, Fatsa Ülkü Ocaklarında yaptığı konuşmada, kendisinin dahil hiç kimsenin genel başkanlarının çizdiği rota doğrultusunda hareket edemeyeceğini, zamanın birlik ve beraberlik zamanı olduğuna dikkat çekerek, teşkilat mensuplarının kişisel siyaset yapmaktan uzak durmalarını istedi.

Ülkücü gençliğin yetişme ve büyüme şekline dikkat çeken Başkan Şanlıtürk, “MHP’de siyasi omurgayı Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli bey belirler. Bu omurga üzerinden başta MYK üyeleri, milletvekilleri, İl ve İlçe Başkanları bütün teşkilat mensupları bu siyasi omurga üzerinden sinsile boyu takip eder, birlik ve beraberliğimizi tesis eder.

Hiç kimse menfi ve şahsi çıkar ve duyguları üzerinden bu siyasi omurganın dışına çıkarak MHP’de siyaset yapamaz. 900’lü yıllarda İslamla şereflenen büyük Türk Milleti İslam’ın sancağını bu zamana kadar getirmiştir. Bu coğrafyada Türk’ün sancağını, bayrağını davası Kızıl Elma olan ülkücü hareket gururla taşımaya devam etmiştir, sonsuza dek devam da edecektir.

38 yıldır süren terör belasına yine Kızıl Elma sevdalıları noktayı koyacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. O yüzden Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin belirlediği siyasi omurga da bizler için çok önemlidir. Kimsenin de bu rotanın dışına çıkması asla ve kata söz konusu olamaz. Rotamızdan asla sapmayacağız. Hiç kimsenin şahsi hırslarına da Fatsa’mızı heba edemeyiz. O yüzden genel başkanımızın belirlediği istikamette bizlerde üzerimize düşen siyaseti yapmak durumundayız” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi