Konforlu ve güvenli ulaşım için kırsal mahalle ve grup yollarda beton yol çalışmalarını sürdüren Fatsa Belediyesi,  hem şehrin ulaşım ağını genişletiyor hem de ulaşım kalitesini arttırıyor.

Ömürlük yollar yapılıyor

Kırsal mahallelerde başlatılan beton çalışmalarıyla standartı yüksek, konforlu ömürlük yollar yapan Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, 30 km’lik 1.etap yol çalışmalarının yüzde 90’ını tamamladı.  Son bir ay içerisinde Ilıca, Yusuflu, Gölköy, Düğünlük, Bacanak, Palazlı-Kömürlük, Yukarı Bahçeler, Hıdırbeyli, Bahçeler, Bozdağ, Aşağıtepe beton yol çalışmalarını tamamlayan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Kavraz mahallesinin  4 ayrı noktasında sürdürdüğü beton yol çalışmasını tamamlama aşamasına geldi.

Kırsal’da hizmet seferberliği

Kırsal mahallelerde hizmet seferberliğini sürdürdüklerini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Belediye olarak medeniyetin temel gereksinimi olan ulaşım hizmetlerini en iyi şekilde sunmak için gayret sarf ediyoruz. Fatsa’mızın dört bir yanında devam eden çalışmalarımızın yanı sıra kırsal mahallelerimizde konforlu, güvenli, standartı yüksek ömürlük beton yollar yapıyoruz. Uzak yakın demeden şehrimizin en ücra köşesine hizmet götürerek mahallelerimizi konforlu ve güvenli yollara kavuşturuyoruz. 30 km’lik 1.etap yol çalışmalarının yüzde 90’ını tamamladık.  2. Etap beton yol çalışmalarımız için hazırlıklara başladık. Bu kapsamda, mahallelerimizde ve grup yollarında standardı yükseltip konforlu ve uzun ömürlü bir yol ağı için canla başla çalışıyoruz. Yaptığımız tüm hizmetler, vatandaşlarımızın yaşam şartlarını eskisinden daha iyi hale getirmektir.” dedi.Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi