Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı tarafından Killik mevkiinde kurularak ilçeye kazandırılan ve 55 dönümlük alan üzerine kurulan Konkasör Tesis ve Beton Santrali, 85 mahalle muhtarı tarafından incelendi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 3 haftalık süre içerisinde ilçenin 85 mahalle muhtarını tesiste ağırlayarak bilgiler verdi.

 “Ünye’nin yol yatırımları tesisle birlikte hız kazanacak”

Ünye’nin 3 bin kilometrelik bir yol ağına sahip olduğunu ve özellikle iklim değişikliği ile birlikte artan yağışlarla yol hizmetlerinin çok daha fazla önem kazandığını belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bu süreçte yol yapım hizmetlerinin çok daha hızlı ve uygun maliyetle yapılması ile ilgili çok değerli bir yatırımı kentimize kazandırmış olduk. Son yıllarda gördük ki; özellikle kırsal mahallelerimizde beton yol çok daha verimli ve uzun yıllar bakım gerektirmeyen bir hizmet. Bundan sonraki süreçte, tesisimizle beraber yol yapım hizmetlerimiz aynı maliyetle iki katına çıkmış olacak. Tesisimizin gerek üretim kapasitesi, gerek bulunduğu alanda yer alan hammadde rezervi, gerekse stratejik konumu bizlere ciddi anlamda, zaman, tasarruf ve üretim gücü sağlamıştır.” dedi.

 “Ünye’nin geleceğine ışık tutan bir yatırım”

Ünye Belediyesi tarafından kazandırılan Konkasör Tesisi ve Beton Santralinin Ünye’nin yol hizmetleri anlamında geleceğine ışık tutan çok değerli bir yatırım olduğunu kaydeden AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, “Siyasi büyüklerimiz tarafından da takdirle karşılanan ve kentimizin yol yatırımları anlamında ihtiyacını karşılayacak olan bu tesisisin ne kadar önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile Ünye Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Tavlı’ya ve ekibini teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Muhtarlar konkasör tesisine hayran kaldı

Ünye’ye yol yatırımları anlamında, mali avantaj, zaman ve üretim kapasitesi kazandıran Konkasör Tesisi ve Beton Santralinde incelemelerde bulunan mahalle muhtarları, tesisin Ünye için yıllardır beklenen bir yatırım olduğunu belirttiler. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi