Türkiye'nin en zor coğrafyalarından ve kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu'da, ulaşım seferberliği sürüyor. Toplam yol ağı, Türkiye ortalamasının 4 katından fazla olan kentte, ilçelerde sürdürülen yol çalışmalarında büyük aşama kaydedildi. 19 ilçede kurduğu şantiyelerle ilin çehresi ve kaderini değiştiren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, belirlenen program çerçevesinde, mahalle ve grup yollarında, standardı yüksek, konforlu bir ulaşımın kapılarını araladı.

60 km yol asfalt ile buluştu

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan ilçesinde 2019 yılından bu yana yaptığı yol çalışmaları kapsamında 41 km emilsüyon kaplama, 8 km sıcak asfalt ve 11 km beton yol olmak üzere toplamda 60 km yolu konforlu bir yapıya dönüştürdü.

Konforlu bir ulaşım

Korgan ilçesinde gerçekleşen asfalt ve beton yol çalışmalarının yanı sıra 14 km yeni yol açma ve genişletme, 334 km stabilize yol yapım, 771 km reglaj, 565 km hendek temizliği, 10 bin 281 ton asfalt yama, 6 bin 272 metre yağmursuyu hattı, 10 bin 845 m³ taş duvar ve 23 metre menfez çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi