Ordu genelindeki çalışmalarını durmaksızın sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezlerinde de hummalı bir çalışma yürütüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince sürdürülen çalışmalarla, on yılların sorunları bir bir çözüme kavuşurken yapılan bu çalışmalarla ilçelerin kaderi değişiyor.

Alt yapı ve aslfalt çalışmaları sürüyor

Bu kapsamda Korgan ilçesinde çalışma gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezinde alt yapısını yenilediği cadde ve sokaklarda asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Şehir merkezindeki asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Korgan Sanayi Sitesi içerisinde de asfalt öncesi alt yapı çalışması yürütüyor.

 “Korgan’da çok ciddi çalışmalar yapıldı”

Korgan’da devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Korgan’da çok ciddi çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

İlçe merkezini rahatlatmak adına tüm imalatları eksiksiz yaptıklarını, alt yapısı devam eden Korgan Sanayi Sitesi’nde de asfalt çalışması başlatacaklarının altını çizen Genel Sekreter Alp, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile Korgan ilçemizde başlattığımız alt yapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Alt yapısını tamamladığımız bölgelerde asfalt çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Asfalt çalışmalarımız tali yollarda da sürdürmeyi planlıyoruz. Korgan Sanayi Sitesi içerisinde devam eden kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmalarının ardından asfalt çalışmasına geçeceğiz. Korgan da çok ciddi bir iş yapıldı. İlçe merkezini rahatlatmak adına tüm imalatları eksiksiz tamladık. Korgan ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi