Ordu’da mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezlerinde de altyapı ve asfalt seferberliği yaşanıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla, altyapısı sil baştan yenilenip, sıcak asfaltla buluşan cadde ve sokaklar, ihtiyaçlara cevap verebilecek bir yapıya kavuşturuluyor.

Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında, kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçe merkezlerinde de önemli altyapı ve asfalt çalışmalarına imza atıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçe merkezinde Hükümet Konağı, İmam Hatip Ortaokulu, Müftülük Sitesi, Yaylak Cami, Yeni Emniyet Binası ve Devlet Hastanesi’ne ulaşım sağlayan Turgut Özal Caddesi üzerinde altyapı çalışması başlattı. İlçenin trafik yükünü çeken en önemli ulaşım akslarından biri olan 1500 metre uzunluğundaki cadde üzerinde YEDAŞ ve Telekom ile OSKİ’nin su ve kanalizasyon çalışmaları tamamlandı.

OSKİ, YEDAŞ ve Telekom’un ardından Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerce yağmur suyu çalışmaları başlatıldı. Altyapının sil baştan yenilenmesiyle birlikte, güzergah üzerinde kazı dolgu çalışmaları başlatılacak ve yol sıcak asfalta kavuşturulacak. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi