Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla, altyapısı sil baştan yenilenip, sıcak asfaltla buluşan cadde ve sokaklar, ihtiyaçlara cevap verebilecek bir yapıya kavuşturuluyor.

Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında, kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçe merkezlerinde de önemli altyapı ve asfalt çalışmalarına imza atıyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Kumru ilçemizde, Şehit Yüksel Batır, Mehmet Sarıcan, Sağlık, Şuayipoğlu, Abdul Cemal Zorlu caddeleri ve 6 nolu sokaktaki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladık. Bu güzergahlar, Hükümet Konağı, Kumru Devlet Hastanesi, Emniyet Amirliği, Müftülük Binası, Kuran Kursu, Milli Eğitim Müdürlüğü Kız Öğrenci Yurdu, Şehit Yüksel Batır İlkokulu, Kumru Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Neşe Eryetim İmam Hatip Ortaokulu’na ulaşım sağlıyor. Ayrıca, Kumru halkının ve Kumruya İlçe dışından gelenlerin yoğun bir şekilde kullandığı cadde ve sokaklar” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi