Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz kurbanlarını Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı. Türkiye’nin en güvenilir kurumlarının başında gelen Türkiye Diyanet Vakfına kurbanını bağışladığını belirten Vali Yavuz “En güvenilir kurumlarımızdan olan Diyanet Vakfına bütün vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet ediyorum. Yardımlarının, bağışlarının nereye gittiğinden emin olsunlar ve buraya bağışlarını yapsınlar. İnşallah çorbada bir tuzumuzda bizim olur diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Ordu İl Müftüsü Mürsel Öztürk’e makbuz karşılığında bedelini ödeyerek kurban bağışında bulunan Başkan Enver Yılmaz, “Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Diyanet'e huzur içinde bağışımı yaptım. Bağışlarımızın nereye harcanacağını, kurbanlarımızın dini kurallara uygun kesileceğini biliyoruz. Bu yüzden ben de kurbanımı, destek amacıyla ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’  kampanyasına bağışladım. Hayırsever vatandaşlarımızın bu kampanyaya destek vereceğine inancım sonsuz” dedi.

Vekâletle kurban kesim programı kapsamında yapılan çalışmalar hakkında İl Müftüsü Mürsel Öztürk’ten bilgi alan Başkan Yılmaz, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışı yaptı. İl Müftüsü Öztürk, Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliğinde 26 yıldır gerçekleştirilen kurban kesim programıyla yurt içindeki ihtiyaç sahiplerine, savaş ve afet bölgelerine, kıtlık ve kuraklıkla mücadele eden ülkelere yardım eli uzatıldığını belirtti. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi